Over

 

Skellet, bouwsysteem van de toekomst

Interieurbouw Peter Pinxten

Peter Pinxten interieurbouw is gespecialiseerd in zowel binnenafwerking van woningen als van industriegebouwen.

 

Zowel in particuliere woningen, winkels, bedrijfs-gebouwen wordt vaak gebruik gemaakt van gyproc

(of gipskarton).

Omdat gyproc heel wat voordelen biedt :

  • kan gebruikt worden in zowel nieuwbouw als in renovatieprojecten
  • heeft tal van toepassings-mogelijkheden : wegwerken van leidingen, camoufleren isolatie is strak en naadloos heeft geen droogtijden : een snelle oplevering van het werk is dus mogelijk
  • werkt brandvertragend
  • is geluidsisolerend
  • is ook toepasbaar in vochtige ruimten zoals bijvoorbeeld in badkamers
  • Kan ook rond geplaatst worden

 

  • Afwerking van platte daken met EPDM.

Reynkens Sven montage

R.S. montage biedt hierbij al jarenlange ervaring in het monteren van industriële gebouwen

 

Woningen vertonen steeds vaker raakvlakken met industriële gebouwen. Naar het voorbeeld van de industriële bouwstijlen, voorzien architecten steeds vaker isolerende dakpanelen. De ervaring met het plaatsen van industriële dakpanelen komt hier bijgevolg goed van pas.

  • Afwerking van platte daken met EPDM.
  • Ook vertrouwd met het isoleren- en verdichten van een keukenuitbouw of het afwerken van volledige daken met lichte helling.
  • De staalplaten en sandwichpanelen die we gebruiken voor het bekleden van hellende daken, zijn ook een stijlvolle oplossing om de gevels van woningen af te werken. Het aanbod is bijzonder uitgebreid, zowel wat de coating, de kleur als de structuur van de buitenplaat betreft. Door hun thermisch isolerende eigenschappen hoeft u geen bijkomende isolatie meer te voorzien. Bij geïsoleerde gevelpanelen is de kern tussen de metalen buitenplaat en de binnenplaat of -folie opgevuld met een isolatiemateriaal.

 

Econnimmo.be

 

Voor vele koppels en/of alleenstaanden is het bouwen van een eigen stekje nog altijd één van de grootste dromen in hun leven.

Bij het bouwen van een nieuwe woning dient men echter aan een aantal energienormen te voldoen. Deze normen hebben uiteraard ook hun effect op het financiële plaatje.

Daarnaast wil men zijn eigendom ook zo goed mogelijk beschermen.

Econnimmo biedt op al deze domeinen een oplossing aan, waarbij we een evenwicht tussen Eco en Immo vinden.

Daarom hebben we onze activiteiten ook opgesplitst in 4 takken. Binnen elke tak bieden wij tal van diensten en/of producten aan die een antwoord bieden op uw vragen en noden.

 

www.econnimmo.be

 

Skellet.com

 

 

Bouwen met skeLLet doet onmiddellijk denken aan bouwen met het wereldberoemde “Meccano”. Met één uniek profiel en een aantal doordachte verbindingsstukken kunnen stalen constructies gebouwd worden voor meerdere toepassingen. Door zijn eenvoud in gebruik geeft skeLLet u het gevoel bezig te zijn met speelgoed. Het verschil met Meccano is echter dat met het speelgoed “skeLLet” kwalitatieve stalen constructies kunnen gebouwd worden.

 

www.skellet.com